AgarZ Nedir? Nasıl Oynanır?

Son dönemlerde popülarite anlamında Agar.io’nun bile önüne geçen AgarZ nedir? Sizler için mercek altına alıyoruz. İşte AgarZ nedir nasıl oynanır sorusunun yanıtı.


AgarZ Nedir? Nasıl Oynanır?
Hiç kuşkusuz bu senenin en hit oyunlarından birisi de Agar.io oldu. Tarayıcı üzerinden hiç bir yükleme yapmadan basitçe oynanabilen Agar.io bir anda tüm dünyaya yayıldı. Agar.io’nun yayılmasıyla birlikte AgarZ gibi birçok server açıldı.
Bu serverlerın açılış nedeni Agar.io’nun yetersiz yapısından kaynaklanıyordu. Bu yazımızda son dönemlerde popülerite anlamında Agar.io’yu bile geride bırakan AgarZ serverını mercek altına alacağız. Peki AgarZ nedirAgarZ nasıl oynanır?
15-10/09/agarz-1444387422.png

AgarZ nedir? AgarZ nasıl oynanır?

Aslında AgarZ nedir sorusunun yanıtını “Agar.io oynatan bir server” olarak vermek mümkün. Fakat biz bu cevabı biraz daha açalım. Örneğin oyuncuların son dönemlerde neden Agar.io yerine AgarZ serverlarına yöneldiğinin yanıtını vermeye çalışalım.
AgarZ, hali hazırda Türkiye’nin en büyük Agar.io servisi konumunda. Gün içerisinde AgarZ serverına girdiğinizde zaman zaman sıra beklemeniz bile gerekebiliyor.
15-10/09/agarz-nedir.png
AgarZ serverının büyük bir bölümü Türklerden oluşuyor. İşin en güzel yanı ise sınırsız skin seçeneğinin bulunması.
AgarZ serverına girdiğinizde klasik bir Agar.io ekranıyla karşılaşıyorsunuz. Nickinizi girdikten sonra alt kısımdan kendinize skin belirleyebiliyorsunuz. Skin kısmının hemen yanında bulunan AgarZ skin galerisi sayesinde sayısız alternatife sahipsiniz. Hatta AgarZ skin galerisi için kendi skininizi geliştirerek, diğer oyuncularla paylaşma imkanınız da mevcut.
Peki gelelim diğer sorumuza. AgarZ nasıl oynanır.
15-10/09/agarz-skin.png

AgarZ Nasıl Oynanır?

Aslında AgarZ oynanış dinamikleri açısından Agar.io ile bire bir aynı dersek sanırım pekte yanılmış olmayız. Oynanış mantalitesi aynı olsa da AgarZ, Agar.io’nun oyunculara sunmadığı pek çok yenilik sunuyor. Bunlardan en önemlisi ise kuşkusuz chat ekranı. Bu ekran sayesinde arkadaşlarınızla server üzerinden bağlantı kurabiliyorsunuz. Bunun haricinde giriş ekranının alt kısmında bulunan kutucuklar sayesinde birçok özeleştirme yapmanız da mümkün.
Oyuna girdiğinizde yukarıda bir geri sayım göreceksiniz. Bu geri sayım AgarZ server birincisinin seçilmesi için geri kalan süreyi gösteriyor.
AgarZ genel anlamda, Agar.io zevkini bir kat daha yukarı taşıyor diyebiliriz. Zaten AgarZ serverının son dönemlerde Agar.io’nun bile önüne geçmesindeki en önemli etkenlerden birisi de bu diyebiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Outlook mobil uygulaması güncellendi!

Digiturk Play ile Netten Maç ve TV Keyfi