Outlook mobil uygulaması güncellendi!

Microsoft'un mobil platformlarda boy gösteren e-posta uygulaması Outlook, iOS ve Android platformları için güncellenerek çok daha modern ve kolay bir tasarıma sahip oldu.


Outlook mobil uygulaması güncellendi!
Microsoft'un mobil platformlarda boy gösteren e-posta denetleme uygulaması Outlook güncellendi ve hem Android, hem de iOS platformları için çok daha modern bir görünüme kavuştu.
Windows Phone tabutuna son çivi de çakıldı!
Windows Phone 8.1'in fişi çekildi!
Windows Phone için yolun sonuna gelindi. Microsoft'un büyük işler beklediği Windows Phone 8.1...

Karşınızda yeni Outlook!

Güncellemenin tek amacının yalnızca görsellikten ibaret olmadığını da belirtelim. Aslında görsel anlamda tamamen baştan yaratılmış bir uygulama ile karşı karşıya olsak da, yapılan güncellemelerin temel amacının kullanım kolaylığının artırılması olduğu da ortada.
Öncelikle uzun zamandır kullanıcıların şikayette bulunduğu e-posta yanıtlama özelliğinin yavaşlığı tamamen ortadan kaldırılmış durumda. Ayrıca artık bir yazışmada bulunan içerikleri daha fazla sayıda görme şansına sahibiz. Bununla birlikte de görüşmenin başlığına iki kez dokunduğunuzda direkt olarak ilk e-posta'ya yönlendiriliyor olacaksınız.
17-07/13/outlook-ios-sdn-shiftdelete.png
Outlook'un yeniliklerinden biri de hesap ve dosyalar adlı bölümlerde yapılan değişiklikler. Yan bölümde bulunan bu iki seçenek daha hızlı şekilde erişim sağlamak amacıyla tamamen yenilenmiş durumda.
Son olarak da Microsoft'un henüz bu güncelleme ile kullanıcılara sunmadığı akıllı arama kutusunun da çok yakında uygulamaya ekleneceğini belirtmemiz gerekiyor. Uygulama içerisindeki hareketlerinizden yapacağı çıkarımlarla arama sonuçlarınızı özelleştirerek gerçekten neyi arıyorsanız onu önünüze koyması hedeflenen bu özelliğin bir sonraki güncelleme ile geleceği iddia ediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

AgarZ Nedir? Nasıl Oynanır?

Digiturk Play ile Netten Maç ve TV Keyfi