Samsung Galaxy S8 Satışları Yavaşlıyor!

Samsung’un sınırları zorlayan amiral gemisi cihazları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ( Plus ) için satışlar beklenmedik bir şekilde yavaşlamaya başladı!

11.07.2017 / 21:00
Samsung Galaxy S8 Satışları Yavaşlıyor!
Gerek çarpıcı tasarımları gerekse üstün donanım özellikleriyle günümüzün en nadide akıllı telefonlarından ikisi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus), beklenmedik bir şekilde az satılmaya başladı. Satışlardaki bu azalmanın sebebi ise düşünüldüğü gibi piyasanın doygunluğa ulaşması değil!
Galaxy Note 8 hakkında her şey!
Galaxy Note 8 hakkında her şey!
Galaxy Note 8 şu anda en çok merak edilen cihazların başında geliyor. Peki, Galaxy Note 8...

Galaxy Note 8 üretimi satışları yavaşlattı!

Koreli bir araştırma şirketi yaptığı bir açıklamayla, Galaxy S7 ve S7 Edge'nin ilk iki ayda dünya genelinde 12 milyon adet satış yaparken, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) ikilisinin ise 10 milyon adet satış yapabildiğini duyurdu.
17-07/11/samsung-galaxy-s8-ve-galaxy-s8-plus-satislari-yavasliyor-2.jpg
Bu bağlamda yetkililere göre Samsung’un yeni amiral gemisi cihazları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) için bir önceki nesle oranla düşen satış rakamları, sanıldığının aksine yeni Galaxy Note 8’in habercisi.
Galaxy Note FE satışa çıktı!
Galaxy Note FE satışa çıktı!
Samsung, geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurduğu Galaxy Note Fan Edition’ı satışa sundu. Galaxy...
Yani Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’in üretimine ağırlık verdiği için Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) siparişlerini yetiştirememekte. Dolaylı olarak yaşanan bu gecikme de satış rakamlarını olumsuz etkilemekte.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

AgarZ Nedir? Nasıl Oynanır?

Outlook mobil uygulaması güncellendi!

Digiturk Play ile Netten Maç ve TV Keyfi